Αποστολή της εταιρίας μας είναι η εξόρυξη υψηλής ποιότητας μαρμάρου, του φημισμένου μαρμάρου Νέστου, και η προώθησή του στην παγκόσμια αγορά.

Μάρμαρο Νέστου

ΜΑΡΜΑΡΟ ΝΕΣΤΟΥ

Διεθνούς φήμης

Η εταιρία Χρήστος Χριστοφορίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της εξόρυξης και εμπορίας μαρμάρου υψηλής ποιότητας από το 2004. Οι όγκοι που παράγονται κατηγοριοποιούνται σε White και Silver, ενώ φημίζονται για την εκλεπτυσμένη τους εμφάνιση και τη μηδενική τους υδαταπορρόφηση.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΣ

Εργασίες εξόρυξης

Ο συνδυασμός προηγμένου μηχανολογικού εξοπλισμού και εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τις λατομικές μας εργασίες, ενώ η μοναδική φυσική τοποθεσία των λατομείων μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση προς την επιτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λατομείο
Εξαγωγές

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Ασφαλής αποστολή προϊόντων

Η εταιρία μας συνεργάζεται με πελάτες από όλο τον κόσμο, ειδικά σε χώρες όπου η ζήτηση για ποιοτικό μάρμαρο είναι αρκετά υψηλή. Η συσκευασία των προϊόντων και η αποστολή τους γίνεται με μεγάλη προσοχή και λεπτομερείς ελέγχους, ώστε ο τελικός πελάτης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Οι εργασίες μας δεν θέτουν σε κίνδυνο το φυσικό περιβάλλον των ζώων που ζουν γύρω από τα λατομεία μας, καθώς η εταιρία μας ακολουθεί όλους τους κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος και ανάκτησης των φυσικών πόρων.